sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

Orapihlaja-aidan leikkaus Tampere Pirkanmaa talousalue käteisellä ennakkomaksuin edetään kohteessa sileitä kouraan laittaen niin kone käynnistyy

Orapihlaja-aidan leikkaus Tampere Pirkanmaa talousalue käteisellä ennakkomaksuin edetään kohteessa sileitä kouraan laittaen niin kone käynnistyy ja tarvittaessa vaihdetaan konetta ja terää

Puutarha- ja pihatyötiedustelunne / tilauksenne e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin: 044-3380291 (Ensijassa sähköpostilla niin tulee osoitteenne laakista oikein, en omaa maailman parasta kuuloa ja tekstit tulee käsin aina hukattaville lapuille, niin siksi sähköpostia mieluiten)

Oma hinnoitteluni perustuu siihen että saan leivän ja sen päälle jtkn + omat kuluni katettua. Talkoohommia en tee, enkä tarjoa. Hommat teen huolella ja hinta tulee sen mukaan.

Alkava tunti 50€ + siirtymäkulu + työkalukorvaus tapauskohtaisesti. Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.

Teen myös muita piha- ja puutarhatöitä ruohikoidenleikkauksista puiden kaatoihin etc. Kysy niin tarkistetaan tilanteenne?

Kertokaa heti mikä on oma hinta-arvionne niin voin sanoa lähdenkö mukaan vai en. Turha haaskata yhteistä aikaa jos oletus että talkoilla tehdään? Minun kanssani ei tarvitse ujostella.

Siirtolava tilataan tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeen mukaan paikalle leikkaustuotoksia varten: 



Ohessa orapihlaja-aidan leikkausjälkeä seuraavalta päivältä kun oli kaikki tilaajan toimin ympätty siirtolavalle:




Kaadamme eri hinnoitteluna pihapuita tilanteen mukaan, aina kun käteistä kouraan sovituin hinnoin, niin kone käynnistyy puu kaatuu, karsitaan ja pätkitään saunapuu kokoon.




--------------------

Vuodenaikojen mukaan erilaisia piha- ja puutarhatöitä: http://pihapuutarhuri-pirkanmaa.blogspot.com
Katso eri blogeistamme lisää.
---------------
Orapihlaja-aidan leikkaus / leikkaukset Tampere Tampereen talousalueella koko Pirkanmaalla ja toki kauempanakin kun on iskeä käteistä heti kouraan.
https://orapihlaja-aidan-leikkaus-tampere.blogspot.com
-------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti